Friday, December 04, 2015

MRCIE'15 @UniKL-MITEC, Johor




Kami join another exibition.. kali nie di Pasir Gudang, Johor pula. Exibition MRCIE 2015 anjuran UniKL-MITEC nie berlangsung selama dua hari.. dan ini activiti kami selama berada di sana..


MRCIE'15 Day 1


dlm kereta.. menuju ke UniKL-MITEC

Wakil dr Faculty of Business; DRB-Hicom University

Getting ready.. siapkan booth dan diri (^^.)

Hanis dan para judges-nya..

Dayah bersama juri yang mengadili


Group kami selesai awal kali nie.. bila dah lega sbb dua² juri dah dengar presentation kami.. maka masa untuk berlegar² melihat booth peserta² yg lain.. (^_^)..

Ramai juga penyertaan dan banyak juga innovation yg hebat².. Tapi malas nak ambil gambar.. (^^')..


Mai join delegasi kali ini - tq for ur support!


Oh!.. tp group FOE.. masih belum selesai urusan penilaian project diorng.. so kami terpaksa menunggu sehingga pkl 6.30pm..


last project yg dinilai oleh juri..


Since dah lewat sgt.. maka terus ke Pantai Senibong untuk makan malam.. katanya Kg. Senibong nie antara hot-spot utk makan seafood (^_^).. Mmg terbaik!


our dinner tonite (^_^)


Lepas makan.. cadangan asalnya, balik homestay, refresh dan keluar semula.. around pkl 11.00pm camtue.. sbb diorng nak bawa pegi Pasar Karat, Danga Bay dan kilang batery..

Tapi yerlah, bila dah sampai homestay.. dah salin uniform tido.. pastu nak lelap 'sekejap' before keluar semula.. mmg xder maknanyalah (^^")..

Keylah.. nak share skit gambar² di Senibong..




Hi Singapore (^_^)



MRCIE'15 Day 2

Hari yg indah (^_^).. kami bergerak semula ke UniKL-MITEC dgn hati penuh harapan.. Hari nie ada juri tambahan yg akan menilai project² kami.. hati berbunga girang.. special award kah?




Haha.. harapan lah kan (^^")..

Lain pulak konsepnyer exibition kali nie.. Daripada tujuh penyertaan yg dibawa, hanya 3 yg dpt awards.. Project kami x menang apa² (-_-).. Penilaian para juri sgt ketat maybe..

Tapi bergambar dgn happy adalah satu kemestian..


kami di MRCIE'15

Geng FOB + Suriani..


Untuk mengubati hati yg lara dan kecewa.. maka kami menuju ke JPO.. Johor Premium Outlet. Cuci mata.. dan ini merupakan slh satu meditasi bg mengurangkan stress (^^")..


Johor Premium Outlet


Tapi dlm banyak².. kami hanya memborong di Victoria Secret jer.. Selepas dua jam di sini, kami ke Stulang untuk makan malam..

Rajin sungguh tourist guide kitorng nie bawa kitorng jenjalan JB. Katanya lepas makan bleh cuci mata di pasar karat pula (^_^)..


kami yg dah keletihan


Hari nie makan ala-carte jer.. x larat la hari-hari makan seafood (^^").. Then lepas selesai makan.. bergerak ke pasar karat yg sering diperkatakan dek semua..

tapi.. dlm keadaan penat, mata pun dah kuyu.. tempat yg happening pun boleh jadi mandom (^^,)..


Pasar Karat JB


Tapi cuba tgk kami jumpa siapa.. Ustaz fariz (^_^).. Seronok dia yer dapat duduk JB. Makin sihat, yelah jadi big boss mestilah happy sokmo (^^,)..





Berakhir sudah kisah jalan² sambil kerja kami di johor.. Esok balik Pahang.. sabtu jgn buat² lupa pulak.. sila dtg kerja (^_^).. Jya ne~


//x sempat makan kacang pool (^^")..



2 comments:

ona said...

amboi... borong VS ke?? ko beli ape? murah ke?? (saje je nak merisik hehe)

NedLi Sakurai said...

Hehe.. kalau beritau.. x jadik secret la dah (^^").. Fragrance, Mists & Body Care VS ada promotion.. (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...