Monday, May 25, 2015

iTEX '15 KLCC


Us @MyMOSTI Booth


Kali nie, bawa projek wakilkan kolej kami ke iTEX 2015 di KLCC pula.. Exhibition nie berlangsung dr 21-23 May.. dan masih bawa projek yg sama.. tapi kali nie, Hanis tak dpt nak join sama..

..dan yg datang kali nie x seramai macam di Perlis hari tue.. Lagipun cuma bawa 4 projek.. so tak perlu pegi ramai-ramai (^_^)



@leApple lobby



First Day
Hari nie perlu present projek masing-masing depan judges.. So seawal 8.30am kami dah gerak ke convention centre untuk last touch-up booth kami dan sediakan apa yg patut.


Cuak dan doki² sblm present

cute miniature of railway station 

Wajah² happy after habis present



Hari Ke-2
Hari nie leisure² je.. Untuk yg menang silver dan bronze, boleh dpt medals siap² (medal tambahan untuk simpanan peribadi).. untuk gold, perlu tunggu masa dinner sebelah malamnya.. beserta dgn special awards dll..

Hari nie KE datang lawat booth, Pn.Rozita pun ada datang juga.. tp tak ingat gambar ngan KE dlm phone siapa.. so x dpt nak ltk kat sini..




Then sblh malamnya ada dinner bersama Tan Sri Muhyiddin Yassin. Dijamu dgn hidangan chinese cuisine dan persembahan kebudayaan 1Malaysia.

Nie.. ballroom sblh pun ada event gak.. selisih dgn Razif-Best in The World tue, tapi x sempat nak tegur sbb dia pun nampak cam busy hafal skrip tuk jadi mc event sblh kot (^^,)


Dinner


Oh!.. Sebelum pegi dinner.. kami sempat lepak kejap kat taman Suria KLCC nie.. ramai juga orang time maghrib² nie, duduk² santai-santai dgn family memasing menghadap ke kolam..

Ingatkan ada kenapa, rupanya ada water dance show.. hehe exaggerate sgt perkataan water-dance-show tue (^^").. Diorng mainkan lampu dan air pancut tue jer sbnrnya.. tp agak menarik dan sgt cantik.. Bolehlah kalau sesekali datang dan have fun dgn family..


Suria KLCC Park @nite


Oklah.. selesai sudah jalan² sambil kerja siri ke-II kami. Congratz tuk semua, sbb masing² dpt medal. Hope next time bleh dpt gold pulak (^_^)v..



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...