Tuesday, April 10, 2007

Day 9: It wasn’t me! The Leprechaun did that..


PicTUre 1: Dublin City Centre


Shopping sakan kitorng hari nie. Banyak giler brg aku beli… mmg x ingat donia (^^!!).. Hari nie Syakira bawak kitorng jalan-jalan town lagik.. kali nie.. dier bawak gi tempat² shopping kat area Grafton Street sampai ke O’Connell Street. Semua gift shops kitorng singgah, Carrol’s Give Shop yg paling banyak ada kat sinie.

Kebetulan masa kat Bandar tadi ader perarakkan hari pejuang wanita Dublin… so dapatlah kitorng tgk abg2 irish main pipe sambil berarak di tengah2 town.. diikuti oleh sekumpulan warga Ireland.



Abg Irish yg kiyut berskirt kotak-kotak (^^!!)


Perarakan Peringatan Pejuang Wanita Ireland


Then kitorng balik dlm kul 3 camtue.. biler dah balik, mcm malas nak kuar rumah balik semula, lagik pun nak simpan tenaga, esok kitorg nak gi Wicklow.. dah beli dah pun tour tiket-nyer tadi .. so kitorng lepak rumah ajer sambil buat karipap kentang untuk minum petang..

heheh seronok masak² kat sinie... banyak jugaklah kitorng buat karipap.. memula ingat nak kasik bebudak jiran syakira yg kat atas tue.... tp last² tgk, habis makan dek kitorng ajerk (^^,)v..

biasalah.. biler sejuk² cam nie.. makan laks karipap panas, yg baru digoreng.. ngan kopi panas.. perghh!!... mmg x perasan karipap dah habis dlm pinggan.. (^^!!)


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...