Tuesday, April 03, 2007

Day 2: Aberdeen Beach & Faculty of Medical Science, UoA


Siang tadi kitorng pegi amik keta sewa.. sbb esok nak jalan² ke Dundee. Lepas amik keta petang tadi.. kitorng pegi jalan² kat Aberdeen Beach.. lepak² kejap jerk sbb sejuk sgt. Uda kater area Aberdeen mmg sejuk berbanding tempat² lain kat scottland nie.



PICTURE 1: Aberdeen Beach


Then kitorng singgah ASDA (kalo kat mesia dier macam GIANT la… ) beli-beli brg dapur skit lagik. ASDA barang² dapur dier lebih murah berbanding supermarket lain.. so mmg Uda suker beli brg² kat sinie lagik tp jauh sgt.. so alang² pegi sinie. Mmg borong banyak skit barang- untuk belanja seminggu…

Sambung jalan-jalan... pegi Faculty uda laks.. Boleh tahan cantik skolah uda nie. Tp kitorng x jalan lelama sgt.. sbb sejuk.. mak pun asyik ajak balik ajer… tp biler jumper bunga cantik², x jadik ajak balik (^^!!)

Skrg nie baru nak masuk Spring.. so tak banyak pokok berbunga lagik.. yg ader banyak cumer bunga daffodil ajerk (^^!!).. uda kater kalo bunga nie dah keluar, snow dah tak turun dah lepas tue... (huhu nak main snow.. nak buat snow angel.. (ToT)..)

So, leka-leka tgk bunga... last-last.. pukul 6.40 camtue baru kitorng balik rumah...




// erm.. malam nie kena tido awal, sbb esok nak jalan jauh. .. (^^,)

2 comments:

amoi said...

wah...seronoknyeeee berjln2...bila la aku dpt gi sana ek...bes bes

ned said...

insyaAlla..
kalo ader rezeki
sampainyer ko ke sana
(^_^)..

aku dulu, x pernah terpk pun nak sampai situe(^^,)..


// erm.. rindu Aberdeen (^-^)v

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...