Monday, November 04, 2013

Gurlz Day Out (I)

Plan asal nak jogging di Taman Gelora lepas subuh tadi.. tapi hujan lebat sgt.. mencurah², so kitorg batalkan niat tuk berjogging. Bila hujan dah reda, pakat² keluar breakfast kejap dan kemudian barulah ke Taman Gelora.


Cik Widaad @Pantai Taman Gelora..


Masih dgn perancangan asal, Taman Gelora.. tapi just pegi main pasir tepi pantai (^^").. itu jer activiti yg boleh dibuat di Kuantan nie yerk? haha.. Nampak sgt Kuantan takder tempat tuk family beriadah..

..err.. ke Makngah yg tatau tempat² yg besh?


bersepah-sepah lokasi istananya..


Kengkonon nak buat istana pasir yg besar.. tue yg siap bawa baldi.. hahahah.. ntahapaapa-lah korng nie (^^!).. Yang Makngahnya pun sama.. ntahapaapa.. (^^")..

So, dapatlah sejam lebih bermain pasir pantai.. xleh pegi jauh sgt.. air tgh pasang masa kitorng sampai tadi.. Air naik sampai ke batu depan kami nie ha.. sbb tue main depan-depan nie ajer.


Istana runtuh.. silap bancuh simen

buat sandballs..


Last sekali.. before balik, buat sand-balls banyak² sbb nak main bom² istana yg telah dibuat.. (^-^).. Seronok jugak.. macam main snowfight.. tp kalau baling ke badan.. sakit kot (^^').. so kita main bom castle jerlah..

erm.. apa-apa pun we do have fun tadi.. Esok kita try pegi tempat lain pulak yer.. (^_^)v



//Aktiviti lain utk hari nie tadi: shopping.. shopping.. dan shopping..


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...