Sunday, January 10, 2010

If only... Oh! I Wish I Was There.. (^_^)




Arashi ader drama terbaru.. all members of Arashi blakon dlm Jdrama nie.. Kisah pasal 5 org pemuda yg terperangkap dlm 1 bangunan yg sedang dirompak dan menjadi tebusan yg seksi secara tidak sengaja..

Movie nie sgt mengexploitasikan semua members of Arashi as one of Japanese Idols.. and promosi untuk Jdrama ini mmg secara besar-besaran.. Sila tutup mata dan scroll terus ke bawah jika anda masih dibawah umur (^^i)




Matsu-Jun (kyaa!!)



Ochan (kyaaa!!)


Haip!..
Uda! mata tue katner tue?

hahaha... (^o^)v



Nino (kyaa!)



Aiba (Kyaa!!)



Dan inilah yg berlaku apabila poster-poster nie ditampal di stesen-stesen komuter (^_^) di sekitar bandar Tokyo/Jepun..




Iskh.. Controversi betul tajuk klip nie.. (^^')



.. siap kena halau dengan pakgad tue sbb menyesakkan tempat dan ganggu org lalu-lalang... tp pelik laa, setakat amik gambar bodo-bodo camtu jer.. bebudak nie minat ke tak minat kat Arashi nie.. (^^,)



Ermm.. ('_^ )

Kalo aku laa.. kan..


ermmm...




Sho-kun... Kyaaaaa!! (^^’)v


Err.. Kakak sapa nie?

tlg bawak dier balik yer... segera!
ganggu org nak lalu lalang nie...

~Hazukashi.. Hazukashi.. (‘^_\)



Tayangan perdana citer nie adalah pd 9 Jan 2010 (^_^).. (di Jepun shj yer, kat Mesia xyah tunggu depan tv tau.. takkan kuar punyer (^-^)...)

Anyway, thanx to everyone who involved in this Jdrama.. Especially to the director + scrip writer.. I just wish for a sexy Arashi as my birthday persent.. never thought it would be that fast to be fulfill (^^i!).. Arigato gozaimas sitta!



//btw.. TQ abgwan & kakuda for the lovely beg NB kaler merah (^^,)v... Suki desu! Rasa mcm baru masuk darjah satu laks sbb dpt beg baru time nak register nie.. (^^ii)

10 comments:

amoi said...

haha..sengal la ko aini...macam betul je gambar ko tu...eheheh...

seksi siot poster tu...

huD said...

angah saiko!!!! miahahhaha aper2laa..janji ko bahgie ne~~ kekekek nak jugak!!! pic camtu huhuhu
saye perlu ke jepun dgr kadar segere! gambaremas!! q(^-^)p

NedLi Natalisz said...

moi,

gambar betul la tue.. penat tau naik-turun flight semata2 nak amik gambar cenggitue (^^')..

giler ah, kalo aku buat betul2 kan.. bkn setakat kena halau ngan pak gad, siap kena heret kot hahahahahaha (^^i)


hud

te-hee..

gambar besar nie baru real kan.. (^^ii).. btw.. simpan tau Jdrama yg dah di-dl tue.. jgn buang! Akak nak tgk... tak sabarnyer.. huhuuu (^_^)

kuizikel said...

serius aku siap tgk gambo keliling, kot2 kat msia ke.. hahahah.. gila ah real....

aku masih belum jatuh cinta lg kat arashi... mungkin 1 hari nanti..hehehhehe

NedLi Natalisz said...

real ker? (^^,) ~hiks

huD said...

hahaha haippp...takbleh jatuh chenta :P ekekkeke dah abes kuota hahaha
Ned: Kyaaa~~~!!! ade rumors Ohchan blakon drama taun ni...Love story miauahahahhaha nyan~nyan~ kekeke camnelah budak tu blakon romentik2. Sure hazukashi2~ Kawaiii~!! des! (harap2 rumors ni betulla ne)
Btw, Sho-kunnye drama tgh on going, jun start april ni hahaha nino pun nnt blakon drama pasal anak org jepun yg bapaknye Chef dr France n die nak jd chef gak kut wahahahha citer camni pun bleh jual ne? :P
donload2! yay~!! <3 ureshii na~~ hahahaha abeslaa, tak siap phD aku hahahhaha >:D

dropmental said...

hehe aku setuju ngan ila.. aini mmg sengal hahaha

nedli said...

Hud,

kiteru dokkara? berasas ke tak rumours nie?.. yokatta, sugoi ne~ suki- suki.. hontoni sukidesu.. huhuhu.. menjadi2 diorng thn nie erk? huhuhuh.. nanti dl ne~.. (^^,)

kakchik tgh tgk hana gori dango.. akak pun mcm nak ter-influence dah nie (^^i) walaupun org skrg tgh duk sibuk ngan Girl over flower kan.. tp baik tgk hana gori.. ader jun (kyaa!!).. then mamat yg panggil makino tue, hero yg blakon dlm hana kimi kalo ko nak tau laa kan.. (^^,)...

btw ko buat phD pasal arashi jer laa.. setahun kompem success dgn gemilangnyer.. haha


ona,

sengal ker? hahah.. sengal pun sengal laa janji dpt peluk sho-kun (dlm mimpi laa kan).. (^_^)

huD said...

macam tak berasas jerk rumors tu ahahhaha tp still aku arap betul kihkihkih
Hanadan bosan! bukan utk umo kite kut kekeke better tgk drama2 nino des T-T abeslah banjir puncak alam if ko tgk ahahhaha
if aku buat pasal arashi, aku dah grad dah winter aritu :P
Btw, laki ko jd cover mag an-an huhuhu *nude2* huwaaa nande sho-kun nande?? ekekkeke emo plak haha

NedLi Natalisz said...

Nande!? Maji de~? Aaa... Sho-kun Yabaii!!!

Adeh.. aper nak jadi ngan Sho-kun nie.. nak tiru jun ker? tau la dah menang GQ award bebaru nie.. iskh.. x leh jadi nie.. nak kena tegur dier nie! nielah akibatnyer kalo aku x beri perhatian sgt kat dier.. buat benda yg bukan-bukan...


// err mag bleh beli katner? (^^i)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...