Wednesday, February 04, 2009

Aku ditag...

Aku telah ditag oleh sahabat mayaku.. si Whooz (^^,)… so mari kiter bertag-tag together-gether.

1. Anda rasa anda hot?
Suam-suam kuku.. err actually cam seram² sejuk skrg nie, huhuhu nak demam agaknyer (-_-)

2. Upload gambar kegemaran anda.



Cousins & Siblings


3. Kenapa anda suka gambar ini?
Kami nampak sgt harmoni dlm gambar nie (^^,)

4. Bila kali terakhir makan pizza?
Last 2 weeks ~Masa makan-makan kat farewell party pojan... tq pojan sbb blanjer aku dan adik² (^_^)v

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
Lucky- Jason Mraz ~Can once in a life time happen twice? Huhu (‘_^)..

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
Google resepi nak buat scone… nanti nak makan ngan jem strawberry yg dibeli dr Cameron. ~ to Fara & Nana: biler nak balik kuantan? Akak dah gatal² tgn nak masak scone utk korng nie (^^ii)

7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
call me NED Kelly ('_^)v


8. Tag lagi 6 orang :

  1. ila a.k.a amoi
  2. pojan a.k.a kuizikel
  3. Azian - awek tinggi cutting model
  4. Mispital - cikgu skolah
  5. Pn. Wawa - duta Marie Kay
  6. Mas - mamanyer si miqdad




//*Soalan seterusnya ada kaitan dengan orang-orang yang anda tag…

9. Sapa No 1 pd anda?
My BFF (^.^)

10. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?
Ngan kui- adik kandung kui, seibu & sebapa… (^-^)

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang nombor 5.
Pn.Wawa sgt pandai buat cheesecake & chocolate cake.. walaupun x pernah rasa lagi, tp cake-cake buatannyer amat disukai oleh teman-teman dan housematenyer... ~oh! sungguh skema jawapan aku nie.. btw, tq wawa.. sbb kasik resepi cheesecake. I lap u (^₀^)

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?
Bagaimana aper?- aku x paham laa soalan nie.. huhu (^^i)

13. Siapakah orang nombor 2?
My BFF jugak… (^-^)v

14. Bagi pesanan pada orang nombor 6?
Mas … nanti upload gambar Miqdad banyak².. nak tgk perkembangan terbaru Miqdad secara online (^^ii)


//yg aku kurang paham kat sinie.. aper relevennyer soalan pertama dgn soalan-soalan berikutnyer? hermm...(~_')

6 comments:

cekkeya said...

amboi...siap mengeteg nih...ok, nt free kita wat...ehehehe

amoi said...

hoho...tag lagi...slyde nye tag pon lom wat lagi...hehe...mlm kang aku rajin aku buat :D

NedLi Natalisz said...

haha.. buat erk...i nak mengenali hati budi u alls...


amoi,
waaa ramai tag koerk?
glamer sehh (^^,)

kuizikel said...

pergh ape ni main tag2... name tag aku pon tak terpakai lagi ni :)

NedLi Natalisz said...

ko pakai nametag cam cikgu sekolah ker pojan? ke tag yg gantung2 mcm org kerja bank tue?~ aku yg curious..

cekkeya said...

kui punya tag cam smarttag tuh...ahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...