Saturday, October 15, 2016

JJSK: Cyberjaya, Putrajaya & KLCC


Big Bob Burger + Coffee, Cyberjaya


Last Wednesday, ada kerja skit di Putrajaya.. So sesambil tue, melepak sat area Cyberjaya, dengan Sharuna.. atas kekangan masa dan x dapat nak lepak lama, kami hanya lunch di Big Bob Burger + Coffee nie jer..


BBBC @Dpulze Shopping Centre, Cyberjaya


Then.. ingat nak window shopping jap dalam mall tue.. tapi, muhammad dah calling².. tanya kami dah ada kat mana (^^").. Makanya, harus bergerak ke Putrajaya se-segera mungkin..

Perlu bentang proposal di KPT.. dan dengar perbentangan projek dari beberapa kompani.. itu-ini, itu-ini.. around 6.00 pm juga kami di sini.. Then Muhammad ajak lepak² minum coffee jap before balik.


Sharon, Muhammad and Me

Sementara menunggu giliran..

Takde kerja.. (^^")..

I 've to break off with you, Mr Diet.. This Chocolava is so alluring..


Selesai sudah kerja hari ini.. Muhammad balik rumah dia, dan kami pun bergerak menuju ke pusat bandar, check in hotel (Le' Apple).. esok baru gerak balik Pekan..

Malam nie kita jalan-jalan ke KLCC.. (^_^)v



Pertunjukkan Lampu dan Air Pancut @Suria KLCC

KLCC @nite..


OK. Dah.. Jom Balik (^_^)..



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...