Thursday, January 01, 2015

Aktiviti di Hari Cuti Tahun Baru

Korng buat apa, cuti-cuti new year nie? Heh.. Tanya mcm dapat cuti seminggu jer.. tapi aku memang cuti lebih seminggu dah pun (^^").. Cuti bencana..


Erm.. ( ^-')..

Aku tak ke mana-mana pun.. Setakat pegi pasar beli barang dapur jer (^^').. Tapi lepas balik dr pasar, aku buat DIY food picks and baran nie..


Food picks and cupcake toppers

Baran


Asalnya aku nak beli food picks one piece flag II.. tp dah out of stock.. so untuk tidak mengecewakan hati di tahun baru, maka aku pun buat sendiri food picks gambar character comic one piece nie..

Then jumper pulak cupcake toppers pwincess nie.. cam comel.. so buat ler sekali.. Besday Muhammad dah dekat sgt dah nie. Haha.. buat cupcake tema pwincess untuk Muhammad? (^^")..

Nanti makngah pk smula yer Muhammad.. Kalau rajin dan korng balik Kuantan, makngah buatkan cupcake tuk korng..





Oh! Then.. hadiah besday aku dah sampai.. siang tadi. Rajin post laju kerja time cuti. Beli hadiah besday sendiri jer sekarang nie.. Giler sedih hidup ko, Ngah! (^^")..


//Semoga tahun nie aku makin rajin buat bento bertema. ~azam tahun baru




2 comments:

Alongxp said...

menarik, boleh curik idea nih hahahaha

NedLi Sakurai said...

Sila.. sila.. (^_^). Tak berbaloi sometime kan, food picks yg kecil tue harga sampai puluh ringgit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...