Tuesday, December 30, 2014

Fried Ebi & Scramble Egg Bento



Hari nie buat udang goreng dengan sawi, then buat scramble eggs campurkan terus dgn sosej yg telah dipotong bulat-bulat camnie.. Senang (^_^)

oh!.. dan untuk sekian kalinya.. sy makan bekal sy di rumah shj.. sbb x dpt ke office lg hari nie...


---------------------//---------------------


Hari nie bangkit pepagi tadi rasa gembira sgt sbb hari dah tak hujan.. sesambil masak kat dapur sesambil tgk update dr committee banjir..

Memula ramai yg kata jalan Kuantan-Pekan dah boleh lalu.. so aku pun get ready mcm biasalah tuk ke office.. Tp masa nak amik dayah kat masjid tadi.. ada bunyi-bunyi jalan masih belum boleh lalu lagi..

Tapi kami teruskan juga.. tgk dulu mcm mana.. Then bila dah dekat dgn Ubai tue.. tetiba banyak kereta patah balik.. termasuk lori.. So kami pun pusing lah semula ke Kuantan..


Terpaksalah buat kerja dr rumah jer hari nie.. Aku update students pasal carrymark dan edit FEQAS pun kat bilik jer nie..

Best juga SOHO nie yer? (^^,)



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...