Tuesday, August 19, 2014

Sardine Sandwich for Office Raya PotLuck


A sandwich for breakfast..

Hari nie FoB buat makan². Aku dah x sempat nk beli barang² nak masak tuk jamuan potluck nie.. so just buat sandwich jer.. haha.. Aci tak? Jamuan raya bawa sandwich (^^")..

Dah alang-alang buat sandwich, aku buat lebih; boleh tinggalkan skit untuk org kat rumah bersarapan nanti..


----------------------//----------------------


A friend of mine yg aku kenal kat satu forum nie beritau.. Kalau nak sedap sardine spread nie, just tambah mayonis.. confirm sedap. Dan mmg pun.. hingga skrg, kalau buat apa-apa inti sandwich, confirm aku akan tambah mayonis (^_^)v



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...