Thursday, March 20, 2014

Viewtiful Vietnam Back Packing Trip


~Credit to Amy   


Almost 2 weeks tak update blog..

Aku gi jenjalan, ikut kengkawan berback pack dr utara ke selatan Vietnam.. 9 hari trip kami kali ini. Lama tak?.. Sian students aku.. Takpe.. Sayangkan students, tinggal²kan.. ye dak? (^^")..

Alhamdulillah, kami selamat pegi dan balik.. walaupun macam² dugaan sebelum berangkat hari tue.. Dari group berenam, last² tinggal 4 orang.. Dari rasa excited tetiba hati memasing berbelah-bagi nak proceed ke tidak.. (^-^)..


Erm.. (^_')

keylah, jom share keseronokan kami berempat berback-packing ke Vietnam.. .. (^_^)v



10 Mar 2014 (MON)
Oleh kerana Ona tak dapat nak join trip kali ini.. so dia nak tolong hantar kami berempat. So pepagi buta tadi.. lepas ambil Amy kat rumah dia, maka bergeraklah kami berlima ke LCCT..

Flight kami pkl 6.15am.. so perlu sampai LCCT at least 4.00 am. Senang.. boleh check in beg awal², then dah boleh lepak dah.. Tapi pagi tadi lepas je check in beg, kami dpt lepak kejap jer teman Ona.. pastu dah kena masuk dah..


with Amy, Ona, Posh and Ila 


Dr KL ke Hanoi ambil masa lebih kurang 3 hours.. Sesampai di Nai Bai Airport, kami cari porter yg janji nk datang jemput kitorng.. Ramai la pulak org lain yg berjemput sama (^_^).. so kami x jumpa cari dia..



Dah sampai Hanoi..


Lepas 30 minutes baru nampak.. dia terlewat skit sampai.. takpelah janji dtg kan (^_^).. So kami pun di bawa ke Green Diamond Hotel (located di tengah² bandar Hanoi)..


Berselfie dgn En.SiapaYerNamaDia-SayaLupa (^_^)


keylah.. mau tunggu gambar dr kamera² org lain.. nanti kita sambung di next post. Da!



2 comments:

Anonymous said...

hohoho.....teaser ke nih???tp dh msuk ke dlm sikit cite dia nih....hahahahah
- posh punye comment -

NedLi Sakurai said...

Teaser? lebih kurng ler.. nk tunggu compile semua gambar pun yer (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...