Sunday, July 03, 2011

The Ex-File.. I Want to Believe



Lama nyer x update blog.. sampai hampir luper coding (^^' )..


erm.. (^-')

hari tue.. rasanya mcm terserempak dgn org yg paling last sekali aku nak jumpa kot.. haha.. ader ke org yg nak bertembung ngan En.kekasih-lama?.. nak2 kalo ada isu kan.. kan? (^_^)..

pastu jumpa plaks dlm keadaan paling x best.. time baru balik kerja dan kurang terurus.. makeup pun dah cair.. muka dah kilat2 sbb berpeluh.. adeh-la.. rasa sungguh loser.. sungguh tidak menyeronokkan..

Sepatutnya, 'ter'-jumpalah time tgh wangi2.. tgh vogue2.. pakai baju paling cantik ke.. time condition diri paling menyakinkan ke.. masa tgh makan ice cream sambil paut lengan ryan reynolds ker.. dak? eheh (^^' )



// sesungguhnya sgt tidak selesa bila berada dlm keadaan sedemikian..
Sila jgn berlaku lagi!



----------------

Eh!.. sebut pasal Ryan Reynolds.. dia dah single glamer sekarang.. jomlah kita bersama2 pegi menonton movie terbaru dia The Green Lantern tue..
(^-^)v.. jom yok!



8 comments:

amoi said...

sapakah dia?jeng jeng jeng..hehe...

oh saya dah tgk green lantern. ok jugak ceritanya tapi tak byk lawan macam superhero lain la :)

NedLi Sakurai said...

siapa erk? jeng.. jeng.. jengg..- ayat ko moi.. mcm ramai jer suspect nyer kan? (^_^)

green lantern biasa2 jerk? x kira.. nak tgk gak.. walaupun ryan reynolds berdiri kaku jer dlm tue.. saya tetap nak tgk.. haha (^^' )

kuizikel said...

pakwe yg mana 1 dlm list baju tu wei.. sebok nak tauuuuuuu

cik kodok said...

sho sakurai tu sape? :-/

NedLi Sakurai said...

kui..
(^_^).. siapa dia x penting.. yg penting kat sini ryan reynold dah kembali single.. haha..


*amoi.. kui.. bdk tue jedli ('_^)

NedLi Sakurai said...

Dieda..
Sho Sakurai : Japanese Idol- seorang pelakon, pembaca berita, pengacara, penyanyi, penari, pelakon teater, bekas graduan Keio University, dan pencuri hatiku (hahaha)..

Sho-kun nie dr group Arashi.. tp org skrg x kenal sgt artis jepun kot.. -giler bersungguh aku terangkan kat deida.. hehe(^_^)v

ckin chong said...

heheheh..akak....
jeng2..takper2..mana tahu nanti kita terserempak dengan jodoh akak...jeng2

NedLi Sakurai said...

Hehe.. good point! (^_^)v suka!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...