Tuesday, May 17, 2011

Main Masak-masak di Ikea



Siang tadi pegi jalan2 dan makan2 di OU.. alang2 cuti kan.. keluar laa memana yg boleh..then after 3, kami gerak ke Ikea.. sbb nak jumpa widaad. Rindu.. lama x jumpa (^_^)v..

Sampai kat sana tgk widaad tgh takut-takut nak join bebudak lain main kat bhgn permainan kanak2 tue.. sbb budak2 tue suker rebut mainan kat tgn widaad.. hehehe.. kena ajar jadi garang skit lepas nie (^^' )..



Ini dapur saya- Widaad



tak menang tgn dibuatnya


Hebat tak Widaad di dapur? Hehe.. nielah hasilnya selepas hampir setahun mendapat latihan intensif memasak drpd makngah dan tokwan (^^,).

Siap rasa dapur panas ke tak, hahaha.. kalo x panas camner lauk nak masak yer Widaad? (^_^).. betul la kata org2 tua.. melentur buluh biarlah dr rebungnya.. dah besau besok jgn malas masak plaks tau.. (^-^)..

Lepas penat2 masak.. ajak widaad main gelongsor dan lepak2 di bilik contoh pulak..





Nanti widaad dtg KL lagi yer.. jenguk makngah kat sinie (^_^)v

6 comments:

huD said...

mane wiidad letak anak die time masak? haha

NedLi Sakurai said...

dier bagi kat ibu dier.. hahaha.. Alaa dtg KL balik hari, takkan nak bawak doll bucuk kot.. hehe guna pun untuk tido jer..

mak kata skrg nie dah x tido siang.. kalo suh tido dier bantai nangis.. rebel!! kecik2 dah pandai rebel (^_^)

ckin chong said...

akak..kin pon dah pernah main masak2 kat ikea nie..heheheh...kalah widad..comel giler,,,kan2

amoi said...

comeynye widaad main masak2...

NedLi Sakurai said...

kin.. mainan tue untuk budak2 jerlaa.. haha tp mmg syokkan.. semuanya cam real comel2 laks tue..geram jer nak beli.. tp baik beli periuk-kualiyg real punyer.. boleh gak guna untuk masak (^_^)


Ila.. comelkan? comel mcm makngah dier (^^' )hahaha

kuizikel said...

widaad comelllllllllllll

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...