Friday, April 01, 2011

MAS Traveller - Roma Italia..



Korang.. ada dgr pasal contest nie tak? Malaysian Airline yg buat peraduan nie.. dan saya dpt info dr cekkeya..

Oh!.. kepada yg pemurah dan baik hati.. Korg.. tolong vote ye.. (^-^) hehe sbb saya nak menang.. dpt no 2 atau 3 pun jadiklah.. sbb tempat pertama macam terlalu susah kot nak dpt (^^').



please.. please.. please..



Korg cuma perlu klik kotak IMASTravel kat bawah nie..




then nanti akan keluar blog post ini:

Roma Italia.. I came, I saw, I fell in love


korg scroll down sampai bawah.. (nak baca blog post dulu pun ok jer (^^, )..)
then nanti nampak button LIKE kecik jer cam nie:



Pastu korg klik button LIKE tue yer..




Terima kasih.. Thank you.. arigato gozaimasitta.. kam sa ham nida.. Shukran gazilan.. Gràsce.. Xie xie.. Tika hoki.. Grazie.. Makasih.. Merci..




huhu.. sayang korg semua



BTW.. korang pun boleh join. Contest nih dah diextend ke 15 April. Klik Sini>Enter the contest.. dah join nanti, info yer.. kasik link kat bhgn komen nie pun takpe.. then nanti sy bleh LIKE korg plaks.. (^_^)v.


The main reason why I wanna win..



Arashi + TokyoDisneyland.. huhu..



Jangan lupa klik LIKE yer!(^-^)v.. klik kat link nie pun boleh juga (^_^):
Roma Italia: I came, I saw, I fell in love..


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...