Tuesday, December 14, 2010

Sarang hey!


Ini semua salah uda.. (^^')\

dier yg kenalkan Suju kat aku..
dah aku tersuka kat Yesung .. haa camner?
hahahah.. tp budak Yesung nie mmg comel laa
(sila tgk minit ke 1:41 & 1:43)

comelnyer.. ~memegang pipi sambil mata berkaca-kaca





mesti ramai x perasan.. Yesung ikat tali kasut masa nak last2 klip nie (start minit ke 3:26).. hahaha.. nampak tak baper kali aku ulang tgk klip nie.. giler psyco ne?..

Tp tarian nyer sgt menarik lah.. dan sy sgt kagum ngan budak yg sehat skit tue.. sgt menarik perhatian! Menari sehebat kengkawan yg lain.. sungguh berstamina dier yer. Oppa, Ley hoyeh!




// Sho-kun na.. don't be sad.. u'r always my ichi ban (^^")


4 comments:

dropmental said...

mamat tuh mmg yang paling chomel dalam group tuh pun hehehe

NedLi Sakurai said...

Comel dan bersuara lelaki (Macho).. (^-^)

huD said...

ahahahhaha guilty as charged!!! XD

tp OhChan still my ichiban, just my nii-ban bertambah2 jek :)) kuronokei-chanlah, hongki, leeteuk, donghae, kyuhyun oppalah ahahah (walaupun dierang lg mude dr aku :P)saye lg suke sore yg best dr muke yg cute (botox) kekekeke
dierang ni ramai ne, if sorang tetibe lari g toilet pun, maybe ramai tak sedar hahaha suju best!
nnt nextweek aku kenalkan kump lain plak ne :D, bg rede demam arashi

NedLi Sakurai said...

Adalah tidak adil bagi mereka jika kiter panggil lelaki-lelaki kachak, comel dan kiyut miyut ini adik yer (^^'). Walaupun muda 10 thn ne~. Lagi pun kalo lepas kawen kena panggil abg jugak... so kena berlatih eheh (^^i).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...