Thursday, June 11, 2009

Seberapa Pantas..


56 perkataan

demi menyahut cabaran pojan... (^^i)..


14 comments:

Anonymous said...

dah lama tak buat speed typing. Dulu masa exam kira 50w.p.m tu dah terror lah guna typewriter patern lama tak macam sekarang boleh backspace lg kalo salah taip..hehehe..

kak bis^ler ni^

NedLi Natalisz said...

kak bis amik kelas menaip cam pojan ek, dulu-dulu?

Badrul Anuar said...

giler laju..56 perkataan seminit. 1 saat satu perkataan

NedLi Natalisz said...

haha.. inilah kesan drpd latih-tubi (READ:chatting smp x ingat dunia) masa di KKTAZ (^^i)

kuizikel said...

hahaha ned.. ni kali ke berapa testing ni... bila nak sampai 71? (ayat ada unsur berlagak dan riak tak? )hahahahahahhahaha

NedLi Natalisz said...

ko mmg.. haha(^_^)..aku yg nie test kali ke-3.. eh! yg ke-4 kot.. hahahahah

huD said...

ahahahha syok gak mende alah ni, aku dapat 58 ned. n banyk salah sebab aku eje bahase rumi YM hahahah muda jadik mude, melaysia jadik mesia hahahhahah so, mmg takleh lawan kakpojana lah..

deidaa said...

Belum ada sesape kah yg dpt mengalahkan speed 80psm ku?
ngeh ngeh ngeh! :D

NedLi Natalisz said...

perghh deida lagi hebat.. nie mesti siang malam berchatting jer kan dieda, kan? (^^i)..

Hud,
ko dpt 58? haha lagi banyak.. tp logik laa... kan ko dulu suka curi2 chatting tgh malam.. siap tutup modem spy x berbunyi, takut mak dgr.. hahah x sia2 usaha ko selama nie kan? (^^,)

huD said...

cubaan ntah yg ke berapa...jam menunjukkan 1.49pm, venue...lab a.k.a hell ahhahaha 67 patah perkataan telah berjaya di taip dalam masa 60 saat. Kalau prektis lagik sejam ni, 71 words tu takdek papelah ahahhaha riak2

NedLi Natalisz said...

hahah.. dpt tak Da? 71 words tue?

deidaa said...

-nedli- dpt 80psm bkn sbb chatting la mek.. tp mmg blajo dr skolah vokay subjek typing ni hikhik.
Lambat taip kena denda :p

NedLi Natalisz said...

waa.. gi kelas la erk? cam pojan.. haha no wonder (^^,)

amoi said...

hebat...hebat...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...