Sunday, June 21, 2009

Hannah Montana The Movie..


Haha.. cam bebudak laks tgk Hannah Montana.. tp takpelah, sekali-sekala.. why don't we just let the cute little gurls inside us to have some fun.. neh~?
(^-^)

*err.. sekali-sekala ker? (^^ii)..





Actually kalo x tgk siri-TV dier, maybe x minat sgt kot.. dan maybe xder clue langsung citer nie pasal apa.. So, nak kasi skit intro pasal movie Hannah Montana..

Citer nie pasal Miley Stewart yg ada 2 dunia. Satu, sbg remaja normal, dan satu lg sbg Superstar : Hannah Montana.. Since dia bleh dpt apa sahaja yg dier nak, makin hari dia makin lupa diri.

Then, as a father (Billy Ray) sgt risau bila anak dia makin lupa diri, so dier plan nak bawak Miley balik kampung -Tennessee.. untuk mengenal kembali jati diri dan nilai kekeluargaan (~acheh (^^'))




Di Tennessee, banyak benda berlaku dan Miley perlu buat decision yg akan merubah hidupnya.. Does she want to be Hannah Montana anymore?.. jgn lupa menonton di pawagam² yg berhampiran (^_^)v

Actually nie cerita kanak-kanak.. so sgt santai, tp aku suka.. sbb aku mmg tgk siri dia hari-hari~sbb aku suker Billy Ray okey (^^!)





erm.. ( ^_')

aku suka laa suasana kampung ala-ala koboi macam kampung Miley kat Tennessee nie.. best giler.. Ada ladang luas, air terjun.. naik kuda keliling kampung (^^,)

Kalo ada ladang camtue mesti syok kan?.. dpt kutip telur ayam setiap pagi, perah susu lembu, halau bebiri masuk kandang.. hohoho (^.^) Saikou na~?

Oh!.. dan tarian Hoedown Throwdown tue pun.. aku suka.Cam comel-comel jer menari reramai serentak camtue.. Nie v-klipnya.. Enjoys (^^,)





4 comments:

amoi said...

layannn...

//me tgh berlatih tarian hoedown throwdown...hehe...

NedLi Natalisz said...

haha.. cayalah ila.. nanti dah pandai kiter nari sesama erk (^^i)

Anonymous said...

mcm tarian poco poco versi country lak rasanya..hahahaha

kak bis^ler ni^

NedLi Natalisz said...

kak bis,
poco? heheh.. adalah skit2 kot.. sbb step2 tue berulang.. cam poco2 gak laa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...