Tuesday, February 17, 2009

Ader sesiapa nak ke Korea..?

Kalo ader, tolong belikan aku mug nie.. plz (^^,)...





Aku rasa mug nie org korea buat sempena citer My lovely Samsoon tuelaa... sbb aksi bergambar letak tgn kat pipi tue aksi samsoon selalu paksa Hyun bin buat.

huhu.. sgt comel... tp nak suruh sapa belikan erk? kalo dulu, ader gak pakwe member blajar kat korea. Skrg dah x member la plaks dah.. (^^i)..


erm... ('_^ )

Tetibakan.. rasa mcm muker hyun bin dan muker aku la plaks kat mug tue. Eheh (^^ii)


5 comments:

amoi said...

mana ko jumpa gambar tu?hehe...nak beli jugak la...comel2...online tade jual ka?

cekkeya said...

eheheh ingat nak tanye..."ada sape nak g korea...aku de tiket free nih..."


muahahahahha



lovely samsoon??waaa...byk kali nk tgk citer nih, tp semua org dh delete dari pc diorg...takde chance nak pnjm cd or ape ke...hehehe

kuizikel said...

ceh, aku ingat nak ajak aku gi..hahahahha

NedLi Natalisz said...

moi,
aku jumper kat website peminat My lovely samsoon... so aku rasa betullah kot.. err ntah2 peminat tue tempah khas kan.. hehehhe

cekkeya & kui,
hahahahhahaha... xder makna nyer(^_^)v....

doakan aku jadik jutawan erk... kalo duit dah x jadik isu pd aku.. jgnkan ke korea.. ke himalaya pun aku bleh bawak (^^,)

NedLi Natalisz said...

cekkeya,
btw.. baik pg carik dan risik2 sapa yg ada.. kalo xder gak.. gi dl..

Best_Korean_TV_Drama 2006 nie mmg x patut tidak ditonton.. a must watch drama! (^^,)it's worth it.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...