Monday, January 19, 2009

AJL 23, Iluminasi Muzik Bermula…




Saiko!! (^^)/

Aku pg tgk AJL smlm.. best giler! haha.. maybe inilah ungkapan bagi org yg x pernah tgk mana² live performance sblm nie.. (^^i)

Er.. aku mmg x pernah pg pun ~ giler x happening hidup (^^ii)


Nie.. Last² week Zack bawa berita gumbira.. katanyer, her sister (Along Shima) ada VIP tiket ke AJL 23.. so aku yg mmg dr awal² dah tanya pasal nie.. tersgtlah excited sbb akhirnyer dpt gak aku gi tgk AJL ~ saya nak jumper Ally Iskandar.. hoho(^₀^)

So semalam, aku pun pegilah berjimba-jimba ke AJL23 kat Stadium Putra Bukit Jalil bersama Zack & the geng..

Kami berempat sampai agak lewat skit smlm, so parking pun agak susahlah nak dpt. Tp nasib baik dpt seats yg best.. walaupun agak terkebelakang kan (^^,)..

Since nie first time aku pg tgk live show camnie.. so dptlah tau, betapa agak huru-haranya acara di belakang kamera (^^,)..



Faizal tahir dr kejauhan


Oh!... Aku sgt_sgt_sgt terpukau biler Faizal Tahir nyanyi lagu Cuba dan Sampai Syurga tue, rasa mcm nak naik jer atas pentas then ckp terima kasih sbb nyanyi dgn beshnyer!..

hahah over giler!!



..Sampai Syuga - Faizal Tahir


Persembahan Elyana laks, sungguh comel, patut menang persembahan paling chomel dan Stacy sgt mengamit hati untuk turut menari bersama-sama kat atas pentas (^^,)..

~ biler tgk stacy smlm, tetiba terbayangkan Miley Cyrus

Dan, yg last performance tue.. Jacklyn+M.Nasir+Jamal bersama bebudak_kiyut_bersuara_hebat tue pun best gak.. cumanya,penari² berbaju hitam masa Jacklyn nyanyi tue, x perlu ada pun takpe kot.. x menjadik kan, tarian panjat² kain putih tue kan? Kan? (^^i) hahaha..


Ermm.. ( ^_’)

Walaupun aku x berapa suka meet uncle Husain menang, dan aku lebih suker lagu Cuba drpd Sampai Syurga, tp aku still berpuas hati ngan keputusan juri kali nie.. dan sudah pastinyer aku akan beli CD Faizal Tahir lepas nie. ~ i heart u la Faizal Tahir(^^,)v

Faizal Tahir - Cuba

Cuba kau dengar.. Cuba kau cuba
Diam bila ku cuba..
Tuk berbicara dengan kamu
Pernahkah kau ada.. Bila ku perlu
Tuk meluahkan rasa hati

Dan bila kau bersuara, setia ku mendengar
Agar tenang kau merasa

Siapa sebenarnya aku padamu
Mungkin sama dengan teman lain
Yang bisa kau buat begitu

Dan bila.. tiada lagi teman bermain
Kau pulang tuk dapatkan aku
Itulah aku… padamu

Cuba kau lihat.. Cuba kau cuba
Renung ke mata aku, bila ku kaku melihatmu
Pernahkah kau ada.. Bila ku perlu
Tuk menyatakan rasa sakit dalam diri

Dan bila kau perlu, setia ku menunggu
Agar senang kau merasa

Maafkan kerana aku tak pernah
Terlintas tuk menulis pada mu.. Salahkan ku..

Tak mungkin lagi aku meminta
Utk kau mendengar, utk kau melihat ke mataku

Siapa sebenarnya aku padamu
Mungkin sama dengan teman lain
Yang bisa kau buat begitu

Dan bila.. tiada lagi teman bermain
Kau pulang tuk dapatkan aku
Itulah aku… padamu



..Cuba - Faizal Tahir




// Zack, next yr kalo dpt tiket free ajak laa aku lagi ek? then, ajaklah budak² berdua tue sama~ happening dohh diorng (^^ii)


6 comments:

kuizikel said...

serius ke ko pegi? oh aku tak percaya.. aku coba utk percayaaaaaaaaaaaaa

amoi said...

coba la percaya sampai syurga...haha...aku jawab bg pihak aini...

haha aini..baru ko tau faizal tahir sangat best kan?hehe...

NedLi Natalisz said...

yelah aku pg ko nie... member aku dpt tiket free sbb kakak dier keja kat media prima...

tp sayang dier luper nak amikkan pas masuk untuk post party.. kalo tidak bleh aku berpoya2 ngan Faizal Tahir.. hahahahha

~ aku dah siap praktis camner nak bergambar ngan FT dohh!

NedLi Natalisz said...

moi...

hahah.. kalo tgk kat tv.. dier x rasa sgt getarnyer.. tp biler tgk/dgr secara live... hohoho aku siap terpegun, terpana.. terpukau (^^i).. sampai luper nak amik gambar.. kalo Zack x suh aku amik gamabr.. mesti sampai sudah x amik gambar (^^,)

zack said...

baru aku pasan,rambut aku cam FT doh!

NedLi Natalisz said...

x sama langsung hahahah.. perasan la ko dohh!...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...