Sunday, August 31, 2008

Meeting Dr. Faiz...




Aku turun KL.. Then ona ajak join dier berhuha-huha ngan kengkawan Muor dier kat Sunway... so since hidup aku yg kurng happening lately nie, aku dgn xcitednyer menjoinkan diri (^^!)..

Kitorg kuar dan makan kat Friendster @ Sunway.. oklah makanan dier walaupun aku still rasa Char Kuey Tiaw kat Vista lebih best. tp oklah...

Dalam masa yg sama, Jason Lo buat Latte @ 8, live kat tepi tue.. dekat2 Starbuck tue, pastu tetamu undangan dier, Dr. Faiz la plaks kan... hohoho..

seronok la kami menontonnyer.. Walaupun aku tak berapa dgr aper yg diorng bualkan (krn bunyi bising yg dtg dr mana ntah.. dan maybe sbb asyik menikmati makanan (^^!)...)

Lepas makan.. Ona ajak kitorng pg jumper Dr. Faiz.. (alang-alang dah ada peluang..) Tak sangka ramah jugak Dr. Faiz nie yer (^^,).. banyak benda jugaklah yg kami semua borakkan...


erm... ('_^ )

so.. lepas nie aku akan amik taulah skit-skit pasal aero angkasa, space study & Dr. Faiz ~Eh! aperhal.. (^^!)..

Lepas borak-borak dan amik gambar.. kitorg beredar.. gerak ke titiwangsa.. sesaja nak tgk eyes of mesia waktu malam.. lagi pun nanti diorg nak pindahkan menda nie ke Melaka laks...


// Thanx to Ona... aku x habis senyum lagik nieh('_^ )


7 comments:

Ona said...

hmmm aini darling... ko patut describe lebih sket ttg faiz and aku (duuhhhh...??!!!) hahah anyway, that night was really fun!!!! akhirnya impianku tercapai!!! ~love is in the air~~~ lalala

NedLi Natalisz said...

ttg ko dan faiz? oh! aperkah... ?

hahahah.. mcm mana aku nak cerita pasal ko, bile time tue, yg aku nampak cumer Dr. Faiz.. (^^!)




// ayat-ayat di atas adalah bertujuan utk menimbulkan Kontrovesi & menambah gosip shj.(^^!!)

NedLi Natalisz said...

btw.. tq sbb bawak aku jenjalan... aku enjoy giler (^^)v

huD said...

jeles??? Takdek maknenyer
ahahhaha lainlaa ko jumpe abg mus :))
asyik berhuha2 jerk ko eh

NedLi Natalisz said...

alaa.. dan.. dan ckp abg mus la palsk (^^)haha

kakak ipor angah said...

ni sapa nyer program benornye nih. ona ke angah nih. ngeh ngehhh...

*huk aloh..baju g*y laaaa...ewwww*


hihi

NedLi Natalisz said...

hahah.. onanyer program laa... kitorg tumpang ajer... (^^)


baju dier kitorng dah tegur pun.. Dr. Faiz kata itu jer yg tinggal, sbb Jason Lo kata.. no white.. no black... no pocca dot, no plain shirt... so yg tinggal itue jerk.. hahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...