Thursday, August 09, 2007

I'll Never Break Your Heart

" I'll never break your heart, I'll never make you cry, I'd rather die than live without you, I'll give you all of me, Honey, that's no lie.. "



baru jer lepas dengar lagu nie (^^).. tetiba teringat laks zaman gila-gila remajaku... study dulu (^^!!)

erm.. ('_^)

Dalam tahun 1999, kitorng matrik kat Kolej Mara Banting, Selangor... bilik aku ngan Adie selalu gak jadik tempat berkumpul.. then satu malam nieh... kitorng berkumpul reramai sbb nak siapkan asignment untuk kelas Fizik 2.

Time tue, ada Ona, Nana, Lisa, Gie, aku dan Adie.. memula tue semua tekun jerk buat kerja.. then.. tetiba salah sowang start nyanyi lagu nie... pastu aku sambung, then gie plaks berbunyi dr atas katil... pastu nana join.

dan biler sampai part kena ada back up singer tue.. ona plaks sambung kat belakang.. heheh dah mcm kior sekolah dah.. harmoni sungguh kitorng nyanyi time tue.. last2 kitorng semua letak pen dan nyanyi lagu nie sampai habis... (^_^)

~erm.. kalaulah dpt record time tue..

erm.. kejap jerk erk masa berlalu, skrg nie, masing2 dah bawa hala tuju memasing... Adie dan kawen dgn afdal last year, Lisa pun dah kawen, dah ada anak pompuan sowang pun... Nana baru dpt master... Ona dah jadik Engineer kat Klang... oh!... Gie sowang aku lost Contact... last thing i heard .. dier jadik cikgu.. tp tatau posting kat mana...





// rindu korang semua!!


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...