Thursday, December 07, 2006

Menanti Sebuah Jawapan


aku tak bisa luluhkan hatimu
dan aku tak bisa menyentuh cintamu
seiring jejak kakiku bergetar
aku tlah terpaut oleh cintamu
menelusup hariku dengan harapan
namun kau masih terdiam membisu

sepenuhnya aku ingin memelukmu
mendekap penuh harapan tuk mencintaimu
setulusnya aku akan terus menunggu
menanti sebuah jawaban tuk memilikimu

betapa pilunya rindu menusuk jiwaku
semoga kau tahu isi hatiku
dan seiring waktu yang terus berputar
aku masih terhanyut dalam mimpiku


erm... lately nie.. asyik dgr lagu nie berkumandang kat radio jerk.. kompius gak aku.. hehehe.. tp best la plaks biler dengar... kenapa dulu x perasan erk.... rasanyer macam dah lama lagu nie kuar kat radio.. ermmm... musyikil la plaks aku rasa... (^^)

2 comments:

huD said...

weh, lagu nie memang best giler...ngah, nanti donload lagu semua tak sama plak!!!lagi best har har ahr padi gak yg nyanyi. Kalau ko online, bleh gak uda send jer file tue muehehehehhe nanti donload eh...:D jiwang giler...
semua tak sama...
apa yg kusentuh...
apa yg kukucup....
wahahhahahahha cam 18sx jer eh?!?!

ned said...

ko niekan... sejak x duduk mesia niekan.. dah terlebih pendedahanlah akak rasa ... (^^!!)...

btw.. nanti akak dl erk..tunggu lapang2 dulu.. tgh pening pala nie.. ikshh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...