Wednesday, November 15, 2017

Eating Out @The Loteng


with Kak Rock (^_^)


One of our FOB staff nak bertukar tempat kerja.. So kami semua buat makan² di The Loteng. Selalunya buat di pantry office jer, tapi kali nie buat di luar.. Dah alang² dapat special price dari owner The Loteng, kan (^_^)v..


Hidangan makan malam..


Yer.. inilah menu yang ada di atas meja.. semuanya nak dirasa. Mujur ada tiga-empat orang duduk semeja. Kenyang tak hingat dunia.. jenuh nak habiskan..

Memula hanya order chicken chop, lamb chop dan pasta jer.. tetiba tengok meja sebelah, duk makan cheezy wedges dan megi cheese.. Then kami pun tambah order (^^")


Okeylah food kat sini.. Then sesekali kalau nak lepak tepi pantai, sambil minum kopi pun sesuai juga.. Boleh naik tingkat atas sekali, yang bahagian terbuka nie.. memang terus menghadap laut..



Kami


Ermm..

After a while, selepas selesai makan² dan lepak².. kami pun beransur lah.. Tak boleh lama² sangat memalam kat tepi laut nie, bimbang demam (^^,)




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...