Rabu, Oktober 24, 2012

Happy Birthday Ebah!

Hari nie besday bah.. so kitorng pakat adik beladik celebrate besday bah kat Restaurant Le Chateau de Puah.. tempat nie agak tersorok.. kalo Radie x bawa kitorng try makan kat sini dulu.. confirm tatau ader tempat makan yg happening kat Kg. Puah nie.

(Sila jgn tanya camner nak sampai sinie yer.. aku buta jalan (^^').. korng goggle lah kat google map nanti)..




Sempena besday ebah yg special ni (Pahang siap cuti hari nie (^^,)..), aku buatkan kek chocolate moist lah sangat.. memula nak buat red velvet.. tp nana kata dah boring makan cheese jer.. raya hari tue 5 kali kot kitorng buat red velvet (^^')..

..dan inilah kek nyer.. sedikit comot (^^")




Sementara tunggu order.. kami semua yg mmg sedia lapar nie.. (sbb dah pkl 9.00pm kot.. siap sesat barat bagai tadi..) makanlah dulu kek yg dibawa dr rumah nie..tp sempat bergambar dgn kek jap before tue (^-^)..


Anak-anak dan cucu-cucu perempuan Hj. Othman..

Sabar menunggu hidangan..

Widaad yg ngada.. (^^,)


Makanan kat sinie.. kalo nak beri rate.. 7/10 la.. tp air apple sour plum dier super saiko!.. setakat nie yg paling best air nie.. so kalo sesiapa pegi kat sini, silalah order dan rasa air Apple Sour Plum dier yer.. sugoi umaii desu! (^_^)v.




Widaad paling untung, semua makanan dier rasa.. Habis dia keliling satu meja.. (^^,).. Buah laici Shi dier sapu habis.. Mee soup tokwan pun dier makan jugak.. Akinya chicken chop pun dier rasa.. abahnyer fries.. ibunyer mushroom soup.. (^o^)..

( ^.^) Oh!.. keylah.. hidangan aku dah sampai.. untuk penutup post kali nie.. Lamb Chop SP.. Jemput makan semua..


Ittadakimassss.... (/\.^)



Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...