Saturday, June 24, 2017

Jalan² Kuantan Dengan Wanis

Wanis ada kerja di Kuantan.. so dia singgahlah rumah, nak jenguk anak² bulus Uda katanya; sesambil ziarah kami (^_^).. So sempena menyambut orang Kelantan datang Pahang nie.. Uda ajak jenjalan dekat², sekitar bandar Kuantan..

So sempat-lah bawa Wanis jalan² Teluk Cempedak..


Teluk Cempedak


Then singgah makan kek sedap di Kula Cake by Lila Wadi nie.. Kebetulan Widaad dan Ammar ada balik Kuantan, kitorng bawa sekali untuk meramaikan dan memeriahkan minum² petang bersama Wanis (^_^)..



Sebelum makan kek..


Sedang menikmati 3 jenis kek yang berlainan flavour ..


Kami try tiga jenis cake.. Mango Cheese Cake (memang signature dish diorng).. red velvet dan chocolate moist. Red velvet, biasa² jer.. tapi chocolate moist dia memang terbaik. 

Banyak lagi pilihan yang lain.. peanut butter ada, toblerone chese cake pun ada.. dan ada orang kata pavlova kat sini pun boleh tahan sedapnya.. tapi takpe.. lain kali kita datang lagi.






Since hari dah lewat petang, anak² pun semua dah penat sebab main laut kat TC tadi macam nak apa jer blaka.. maka lepas habis makan kek dan bersantai², kami pun balik..

Penat juga, bila seharian berjalan ni yer (^^,)..




2 comments:

dropmental said...

cake tuh sume sungguh menggiurkan.... nyum nyum

NedLi Sakurai said...

Kek dia memang sedap.. tp takde rezeki bawa ko hari tue.. Next timelah yer.. lepas balik dr panorama, kita singgah (^^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...