Sunday, April 30, 2017

Happy 2nd Birthday Cheyam..




Sempena besday Cheyam yang ke-2 nie, kita celebrate dan buat besday party bertema: Harry potter and The Prisoner of Azkaban. Sementara masih kecil dan boleh dijahit sendiri baju²nyer, kan? (^^")..

Dah besau besok, malas dahlah makngah, makde dan macik nak melayannyer.. hehe (^_^)


Golden Snitches + Galleon Coin + Magic Wand + HP Parcels



Mama belikan kek Indulgence pastu tambah Quidditch goal hoops, flags of 4 houses dan golden snitch. Pastu tempah pulak cheese tart tema HP..

Ermm nie untuk cheyam ke untuk mama nie? (^^')..


Happy sangat muka Che Yam, dapat potong kek




Oh!.. nie ada beberapa keping gambar lagi, (^_^).. Tokwan dan aki pun sporting.. layan jer perangai giler-giler anak-cucu (kitorng) kali nie.


Have you seen these wizards?

After party..

sebahagian drpd tetamu Che Yam..

Terima kasih semua ~ Che Yam



#bilamakngahsayarajin #bilamakderajinmelayansaya #bilamakcikpunrajinjugak #cheyamtheplayfulwizard #harrypotterbesdaytheme #azkabanprisoners #harrypotter #apprentice #hogwartschool #witchcraftandwizardry #gryffindor


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...