Sunday, January 29, 2017

CNY Family Outing


Abgwan, Kak Raudah dan anak-anak..


Hari nie abgwan ajak keluar.. memula ingat nak pergi tengok wayang.. tapi confident lebih, x book tiket pun (^^").. Sesampai di One Utama, panggung semuanya full..

Sedikit kecewa sbnrnya, sbb dah lah sangat susah nak sampai ke GSC, tiada lif terus ke tingkat 4, then cerita yg kami nak tgk, semuanya full.. Memang tiada rezeki.. (-_- )..




Next timelah tengok wayang.. tak pun nanti kita menonton di rumah jer.. Makngah siapkan pop-corn dan corn-in-a-cup (^^')..

So, dari nak tengok wayang, kami hanya jenjalan cuci mata, window shopping, cari kasut widaad (tp x jumpa), beli barang keperluan asrama Najla dan have a great lunch di Nandos..


@Nandos, One Utama


Cukuplah untuk hari ini.. Next time kita outing sesama lagi, yer (^_^)v.




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...