Thursday, September 24, 2015

Our Eid al-Adha 2015

Salam Aidil Adha (^_^).. Tahun nie, raya haji pun kat KL juga.. tp lebih selesa sbb raya kat Aman Siara, rumah abgwan.. mudah skit nak masak² dan lebih selesa utk bersiap²..




Asalnya Abgwan x discharged dr hospital selayang lagi.. so plan nak gi beraya ngan abgwan kat hospital jer.. Kami siap²kan juadah raya; masak ayam kelio seperti yg di-requested oleh abgwan (^^,).. then gi masjid al-taqwa..

Tapi lepas selesai solat, kak uda msg ckp abgwan dah bleh keluar dah.. So kitorng just singgah hospital jap, tuk amik barang² kak uda dan abgwan.. then kemudian, kakuda dan abgwan akan balik ke rumah naik ambulance (^_^)..




Lepas beraya di rumah sesama.. kitorng keluar berhari raya di AEON Kepong mall pulak (^^"). Hari tue masa tgk Inside Out, ada iklan Hotel Transylvania 2. Since dah janji, so kita kotakan..




Movie nie lagi klaka dan fun dr Inside Out. Kami sgt berpuas hati (^_^).. Lepas tgk wayang baru jenjalan umah maknoma kejap kat shah alam.. pastu balik rumah.. habis semua pengsan..

Hehe.. tetiba rasa klaka plak.. first time kot dlm sejarah, tgk wayang di hari raya.. complete siap pakai baju raya, beraya dlm panggung (^o^)..


//Muhammad x ikut.. dia teman abah dia kat rumah..
//Kalau nak dgr sebutan "Bleh.. bleh.. blehh" yg betul, sila suruh Widaad.



2 comments:

lia ummiirfan said...

betul tu Hotel Transylvania memang kelakar abes.. hihi..

NedLi Sakurai said...

hehe.. bukan budak jer terhibur.. makcik2 diorng pun terhibur sama.. (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...