Monday, August 31, 2015

Merdeka Day Family Outing (^_^)


Muhammad with Tokwan..


Cuti hari Merdeka kitorng kali nie, hanya keluar jenjalan tgk wayang jer.. Tapi special skit sbb mak ngan bah pun join tgk wayang (^^").. Saja layan bebudak nie tgk Inside-Out.

Memula bah tanak ikut.. dia kata buruk sgt bila dah tua² tgk wayang (^^').. kalau zaman dulu yer.. skrg nie watching movie dah dikategorikan sbg riadah bersama keluarga.. So last² bah kata ok..


Muhammad -Manja Aki dan Tokwan..


Kami sampai agak awal di AEON Kepong.. Ada lebih kurang sejam before movie nak start. So turun ke bawah, round² then terjumpa one area utk main game..

So kitorng habiskan masa menunggu dgn main game kat dalam nie.. dan dalam banyak² game yg ada, game yg ini paling best..




Sampai tokwan pun join, main sekali (^^")..




Sebelum naik tgk wayang semula.. Muhammad bawak tokwan jenjalan keliling mall jap.. Muhammad bawak keta dengan muka takde perasaan.. (^_^)




Okey.. Last gambar utk outing hari nie.. Muhammad kat depan surau dan after movie, dukung dgn makcik..


Monyok sbb x dpt susu (^^")

Wassup Yo!



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...