Monday, May 18, 2015

Kawaii Neko Bento


Dua bekal utk kami adik-beladik..


Banyak la pulak rasanya chicken-pop kitorng nie.. haha.. tp takpe, boleh makan ramai-ramai sesama kengkawan di pantry.

So, hari nie kita tapau chicken-pop hot and spicy, scramble eggs and sosej; hash brown dan sebekas kecil blackberry dr Sentosa (^_^).. kitorng pegi fruit picking kat rumah MIL nana kelmarin. Dpt la sejambir.. so alang-alang boleh buat isi dlm bekal.


..okeylah.. jemput makan semua..





2 comments:

sepasang kasut merah said...

menarik je susun atur makanan tu. kalau saya dh tunggang langgang dah kihkih

NedLi Sakurai said...

Kalau sempat, mmg susun leklok.. kalau tak cukup masa, xder der nak susun camnie dan hias-hias (^^")..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...