Tuesday, February 17, 2015

My Black Sheep Bento..


Ba.. Baaa..


Lepas siapkan cheese-nori decoration nie pagi tadi, adik aku datang ke dapur dan tanya.. "Siapa pakcik nie?" sambil tunjuk kat kepingan cheese-nori bentuk bebiri yg aku siapkan nie..

Takde rupa bebiri ke? hahaha..





Saja jer buat bentuk bebiri.. kan nak dekat CNY dah nie.. Tp sbb tak berapa nak mcm bebiri, maka aku ltk pick bebiri kt atas tue.. (^^")..

So.. utk breakfast pagi nie.. flaxseed pancake cicah sambal tuna.. Lunch kita makan daging masak kicap black pepper + ulam timun dan cherry tomato..

Jemput!



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...