Tuesday, February 10, 2015

Bento Hari Ini & Semalam

Hari Ini dan Semalam? Macam tajuk lagu pulak (^^")..


Smlm aku terbusy skit.. x sempat nak up gambar kat blog.. dan hari nie pun sama.. agak lewat baru dpt update gambar bento yg dibawa ke office..


Bekal untuk hari semalam..


Semalam makan ayam panggang Nandos.. Just beli sos Nandos kat giant, rebus ayam dgn daun salam, bila dah masak angkat, toskan dan lumurkan dgn sos nandos + madu + garam skit.. Masa panggang, renjis² minyak zaitun skit..

Kalau nak lebih rasa sos tue.. Lepas ayam dah sedikit garing, sapukan lagi lebihan perapan ke atas ayam-ayam tersebut.. (^_^)


Bekal untuk hari ini..


Untuk hari nie, just goreng sambal daging dan kangkung goreng rencah isi ayam.. plus ulam timun.. tp x sempat nak deco² jugak..


// Bento x berhias.. (-_-)


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...