Wednesday, December 24, 2014

Green Catfish Bento




Hari nie.. tak dpt pegi office.. Jalan nak ke Pekan dah dinaiki air (-_-).. Aku punyalah bersemangat nak gi opis hari nie.. seawal pagi dah siapkan bekal semua, tapi tuelah.. apakan daya..

Sesampai kat area kipsas.. air dah laju dah naik atas jalan.. Bimbang terkandas mcm last year.. so kami patah balik ke masjid hidayah.. pakat-pakat sesama sendiri, then decide untuk tidak ke opis.


Kesudahannya.. aku bersarapan di rumah jer.. So berbreakfastlah aku dgn scramble eggs with black pepper + 2 fish fingers + timun + tomato cherries..

Then untuk tengah hari.. makan lauk ikan keli goreng lada hijau pedas dan sayur buncis goreng..


--------------------//--------------------


Kuantan dan start naik air skrg nie.. Sg.Isap Damai, Kg Bukit Rangin, Cenderawasih.. Tanah Putih.. semua dah naik tue.. Sekitar taman perumahan kitorng pun sama nie.. (T_T)


//Semoga Allah lindungi kita semua ~Amin


2 comments:

Anonymous said...

best je tgk lunch box nih.... beli kat ner dear

NedLi Sakurai said...

Yg nie.. jumpa kat pasaraya cowboy.. try cari kat bhgn mangkuk tingkat dan stainless steel products.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...