Monday, August 25, 2014

IC@M CE Appreciation Dinner




Last week kami ada dinner, CE Appreciation Dinner.. Jamuan perpisahan dgn bos kitorng kat sinie. Walaupun mode sedey sebenarnya sbb lepas nie CE dah x berkhidmat dah kat sinie, tp bila camera ada jer, masing-masing terus senyum..

First time dinner kat sinie, nie. Hotel baru kat Pekan.. Apa ek nama dia? haha.. Lupa (^^")..


Me + Dayah..


Sebahagian drpd kami..


Tak sangka menu yg disediakan sedap-sedap belaka (^_^).. Last time, masa dinner kat Zen***.. dahlah hidangan dia so-so jer.. pastu diorng hidang air kosong. Kata 4-5 bintang tp air manis pun xleh beri.. (-_-)..

Tapi tataulah kan.. nie hotel baru (^_^)..


Lianah, Viji, Ema, Sue dan Ainn


..dan since masih lagi bulan Syawal, so menu yg dihidangkan lebih kepada menu rumah terbuka. Ada kambing panggang, sate, lemang dan ketupat semua.


Menu dinner..


Majlis habis pkl 11.. So sebelum balik sempat pose beramai-ramai diorng nie.. Dalam banyak-banyak gambar, aku rasa yg dua nie paling cute.. so aku up lah kat sinie (^_^)


the Aweks


ok.. last pics, with yg diraikan, our CE; Brig. Gen. Prof. Dr. Hj. Shohaimi Abdullah. Semoga berjumpa lagi Brig.Gen.. dan lebih success di tempat baru (^_^)v


Our Brig. Gen.



2 comments:

Nurul Fauzana said...

feewit. boleh berkenalan? :D

NedLi Sakurai said...

ngadalah ko, pojan (^^,)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...