Tuesday, May 20, 2014

Projek Disko Baldi Sings @Jaya One

Hehe.. kami pegi lagi tgk live art show nie.. mmg semata-mata nk jumpa Redza Minhat dan Iedil Putra je pun (^^").. kali nie aku ajak Radie berjimba² sesama.


the disko ball + the baldi

them..

Redza


Kalau dulu diorng buat pasal dreams.. kali nie lebih kpd berjenaka dlm lagu.. Since lebih kpd nyanyian.. maka tiada seat disediakan.. free standing shj (^-^).. ala-ala mini konsert gitue..

Tapi aku tengah 'menderita' sakit pinggang kot.. mana boleh berdiri lama-lama atas kasut tumit tinggi nie (^^').. Makanya aku duk kt blkg jer sambil bersandar ke dinding.


Radie, aku dan Ila

with Redza

With Iedil
Radie, Balqis dan Ona bersama Tuan Faisal

with all of them.. group photo (^_^)


Tiba-tiba ada Afdlin jugak kat sinie.. (^-^)


Erm.. PDB kali nie mcm boring skit.. sbb lawak diorng limited dlm nyanyian jer.. diorng better buat PDB# the Musical kot.. bnyk skit boleh dijenakakan.. Aku rasalah (^^,). Anyway, takpelah.. yang lbh penting adalah after event tue..

Bukan sbb dpt bergambar dgn artis yer (^^').. (Actually itupun best jugak..). Yang best bg aku kali nie ialah dpt hang out ngan diorng nie.. Radie, Ona, Ila, Posh dan Kartini.. dah lama x berborak dan makan² reramai sambil bergosip²an..


Aii.. tuelah nasib, duduk jauh dr geng sekepala.. jarang sekali dpt together-gether.. Nanti aku turun KL lagi yer. Kita gi karok plak ke.. hehe..  (^_^)v





7 comments:

cekkeya said...

waaaaa. redza minhat. i loikeeeeee himmmm. hahahah over kau jah.

jelessss. but tema baldi2 kaler tuh mcm ohsem je. eh. redza minhat menyanyi ke, kak aini? :)

NedLi Sakurai said...

Yer.. dia menyanyi dgn confident dan jayanya walaupun dia bukan penyanyi.. khas utk I yg dtg all the way dr Kuantan nieh (^^")..

konsep show diorng kali nie sings.. so mmg kena nyanyilah jugak.. (^^,)

ona said...

aku sampai arini xpaham... apa yang ada kat muka radhie dalam group photo tuh? *kompius

NedLi Sakurai said...

radie taknak dikenali (^^").. sbb tue dia tampal gambar lips kat situe

kuizikel said...

hahahha tampal lips pun orang kenal la wehhhhhhh :P

kuizikel said...

hahahha tampal lips pun orang kenal la wehhhhhhh :P

NedLi Sakurai said...

maksudnya teknik penyamaran radie adalah tidak berkesan (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...