Wednesday, January 22, 2014

Owl Mini Bun Bento


Dua ekor burung antu (^_^)v


Cute tak? Ngeh-ngeh (^_^)v.

Hari nie makan roti lagi (^^,).. Dua mini bun berinti tuna pedas yg giler² punyer pedas (^^').. Tuna tue asalnya just campur ngan mayo jer.. tp cam x feel laks makan tuna x pedas.. so aku tambah sesudu besar chili flakes (^-^)v..

Oh!.. For those two owls, just guna mini bun kosong tak berinti then belah tengah x putus dan sapukan tuna spread kat dalam. Untuk mata dan paruh, just potong cheese dan nori..

Dan supaya jadi lebih cantik lg bento hari nie.. alaskan dgn coral salad, tambah sebiji amera-tomato and nugget ayam tiga ketul. Plus apple hijau-merah untuk kudap² bebila rasa cam nak mengunyah (^^')..




Cam seronok plaks aku nengok bekal aku hari nie (^^,)..
Jemput makan semua!


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...