Wednesday, January 29, 2014

Grilled Egg Sandwich Bento


Sarapan untuk mereka yg di rumah


Since aku 'ter'-beli banyak sgt roti.. dan bimbang takder sapa nak habiskan before roti tue luput tarikhnya.. maka aku pun buat lah sandwich telur rebus nie (^_^)..

Actually this is one of my favourite sandwich.. kalau time musim kenduri kawen dan dapat banyak telur rebus.. aku prefer buat egg sandwich drpd masak gulai/ sambal telur.

Mudah jer nak buatnya.. Just hancurkan telur rebus tue.. tambah mayonis sesudu besar.. then pinch skit garam dan taburkan serbuk lada hitam sekehendak hati (^^")..- aku suka lada hitam so aku akan letak lebih (^^,)..


..dan ini pula adalah bento aku hari nie..


Sandwich telur dan nugget ayam..



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...