Tuesday, January 28, 2014

Fried Rice wth Anchovies Bento


Nasi Goreng + Lauk-pauk


Nasi goreng ikan bilis.. bila translate cam besh giler plaks namanyer (^^").. Nasi goreng cam nie menu biasa jer.. kalau ada nasi sejuk lebih makan malam, mmg akan gorengkan ajer pepagi.. 

Oh!.. memula ingat nak deco cam bunga dan daun.. tp cam tak jadi pulak (^^').. haha.. Nanti try lagi next time.. (^_^).. Untuk lauk.. aku just gorengkan nugget, hiriskan timun dan letak buah tomato sebiji.

yg lenlain tue tuk breakfast dan buat kudap-kudap time lapar petang nanti .. Jemput makan semua!



2 comments:

Wawa Yusoff said...

tengok pun dah kenyang!!

NedLi Sakurai said...

oh!.. kalau camtue.. sy yg tengok dan makan nie, kira dua kali kenyang lah yer (^^").. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...