Friday, December 20, 2013

PowerPuffGurls Sandwich Bento


Sandwich + Sosej


Mood untuk berbento dah kembali (^_^).. lepas amik bebarang bento box dan lenlain kat rumah maklong hari tue, rasa berkobar-kobar semula untuk bawa bekal hari-hari.. (^^,)

So hari nie bawa bekal sandwich tuna dan cocktail sosej ayam.. ringkas dan cepat untuk disediakan.. (memandangkan tadi pagi bangun pkl 6.30am.. sy x punya cukup masa (^^")..)


Aku guna tema Power Puff Gurls sbb rindu kat bebudak tiga orang tue.. Tasneem, Najla dan Widaad.. Tak sempat lagi jumpa diorng since diorng cuti sekolah..


//Nak turun KL lah cuti Christmas nie nanti..



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...