Wednesday, October 02, 2013

Totoro Chicken Wraps Bento

Hari nie buat Bento dgn lebih bersemangat dan gembira.. sbb nana nak bawa bekal jugak hari nie.. so bleh sediakan dua bekal sekali gus (^_^)v..


Pink and Apple Green Totoro


Untuk hari nie.. kita lunch dgn Chicken fingers yg dibalut dgn roti tortilla whole wheat. Untuk nana, just letak mayonis dan sos cili.. untuk aku.. mayonis, thousand island, sos cili dan mustard (^_^)..

Penuh perut dgn bahan perwarna dan chemical (^^").. saya suka banyak2 sos.. mcm kalau pegi subway pun mesti suruh staff kat situ letak semua sos yg ada (^^!).. haha..


Okeh.

Then tambah salad, timun, bawang bombay dan tomato cherry.. Untuk x bagi wrap tue terbuka, cucukkan dgn pick DIY Totoro aku tue.. Siap sudah 2 bekal untuk kami berdua bawa hari ini..


Bekal untuk Nana hari nie..


Oh!.. ada tambah satu lagi bekas berasingan.. untuk isi buah-buahan, apple merah dan limau mini.. tp x berapa nak mini sangat limau nie.. (^_^)..



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...