Friday, October 11, 2013

Toasted Tortilla wth Melted Cheese Bento


Toasted Tortilla + Chicken Nugget + Timun + Epal


Hari nie terjaga awal.. tp mcm sayang nak bangun dr katil. Rasa sayang nak tinggalkan bantal dan slimut (^^!).. Dah dekat 6.15 am baru bangkit.. makanya agak terkejar-kejar menyiapkan bento pagi nie..

Sebab tue tak ber-makeup bento aku nie (^^').. Tak sempat nak cucuk food picks dan letak baran.. kosong jer nie hah.. (^^")..


So.. untuk hari nie.. aku just sapu tortila dgn tuna pedas dan tabur hirisan cheese, sebelum dilapik dua dgn tortila semula. Then toasted kan kejap atas kuali supaya cheese tue melted inside.

Untuk tambah lauk/snack supaya boleh kudap-kudap nanti, aku goreng nugget ayam 3 ketul dan potong dua-tiga keping timun dan epal merah. Cukuplah kan, untuk bento hari nie..

..jemput.. jemput..


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...