Thursday, October 31, 2013

Chicken Baguette Bento

Last Sunday sempat gi makan kat Subway (^_^).. sukerlah roti baguette nie.. sedap kan? makan dgn kepingan ayam ke, isi turkey ker.. Tuna dan salmon pun best jugak.. tp x nampak laks kat menu subway hari tue..

Aku prefer baguette yg honey-oat tue.. then lebihkan honey mustard + mayonis + sos.. letak sayur-sayuran banyak-banyakkk.. #yumyumyum.. Sumpah sedap! (^^,)..

..dan sebab tulah, menu tuk hari nie, aku buat chicken baguette (^^,).. Tapi tadi x habis makan.. makan separuh, separuh lagi makan pkl 3 lebih tadi (^^'). Banyak la pulak rasanya.. separuh pun dah rasa penuh perut..


chicken baguette dan sayur-sayuran..


Oh!.. camner nak buat honey mustard erk? Aku ada mustard dan madu lebah dlm peti ais.. so aku combine kan dua-dua tue.. itu kira honey mustard ker? hahaha rasanya sedikit pelik.. tp bolehlah (^^').. can do what? (^^")..

.. dan since tanak roti tu jadi soggy sangat time lunch tadi, aku asingkan honey+mustard aku dlm bekas kecil yg comel tue.. nak makan baru tuang atas sandwich.. Mayo+ sos cili pun aku asingkan.. nak makan baru letak.

Sekian saja tuk hari nie.. (^_^)v.



2 comments:

Wawa Yusoff said...

Ralit dok belek bento akak :)

NedLi Sakurai said...

jemputlah singgah blog nie selalu.. bleh berkongsi-kongsi idea buat bento (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...