Monday, September 09, 2013

Love Rainbow Bento

Happy Monday semua (^_^)

Walaupun hari nie hari Isnin, dan perlu jadi Cik fasilitator (bidan terjun) tuk group student baru masuk, tp kita perlu bangun setiap hari dgn rasa ceria dan penuh bersemangat.. (yelah tue.. sapa tadi yg bangun jer, terus keluar ayat "Tanak pegi sekolah.." tadi yer?.. (^^')..)..

Oh!.. since karang x sempat nak upload.. kita upload siap-siaplah bento untuk lunch nie karang.. So, inilah yg akan di makan time lunch hour nanti..


Spicy chicken wings + Tamago roll + Timun + Strawberry


Nampak bersemangat tak? hahaha..


I'm using rainbow waku-waku sauce cup untuk isi madu yg boleh dimakan dengan strawberry yg masam tue (^^,).. Waku-waku means- excited/ happy.. it's actually the sound of heart when we get excited.. comel giler bahasa jepun nie kan? (^_^)..

Oklah.. Mau gerak ke B25.. program tuk Orientation Week student baru dah nak start dah.. Jya!..



2 comments:

kuizikel said...

bento obsesiku, nanti klu jumpa kat mana2 set comel bento aku kumpul bagi hadiah kat ko k.... (nak bagi kitchen aid tak mampu).. hahaha

NedLi Sakurai said...

Yeay!.. thanx pojan (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...