Monday, September 23, 2013

Arafes 2013 Bento

Ohayogozaimasu!!

Masih dlm Mode Arashi in Kokuritsu Concert- Arafes 2013 lagi nie, sbb tue buat Arafes 2013 Bento tuk hari nie (^_^)v.

..dan walaupun masih bersedih sbb x dpt pegi konsert yg mega hebat nie.. dan perlu tunggu 7 tahun lagi kalau nak dpt peluang yg sama (itu pun kalau dapat beli tiket lah (^^")..).. Tapi gelodak di jiwa ini masih boleh dikawal.. ~hahaa..


Lunch and Breakfast.. Feeling Saiko!


I put an effort to do this.. and I'm proud of it.. hahaha.. Gunting satu² muka Arashi tue.. Cool tak? (^^').. Nasib baik lima org jer.. kalau minat SUJU? Tak ke jenuh nak gunting sampai 13 muka? (^^")..

Tapi.. walaupun lima keping jer, tak bolehlah gunting pepagi buta tadi kan.. dari malam semalam aku dah gunting siap².. Then simpan dlm bekas kedap.. itupun dah melenting² dah bahagian yg halus² tue.. (^^")


Butter + kaya bread  with chicken nuggets

Lunch with Arashi (faces).. (^^,)


Cantik tak Arashi dan Arafes 2013 Consert picks yg aku buat tue? hehe.. weekend lepak rumah sbb x berapa sihat; then aku habiskan masa dgn buat DIY food picks.. dah lepas nie xyah beli yg mahal² tue dah (.. yer ke dah takyah dah? (^^")..)..

erm.. keylah nak share skit gambar Arafes yg berlangsung dgn hebat dan bestnya di Kokuritsu- Japan National Olympic Stadium. Gila besar stadium.. dan orang yg dtg konsert pun gila melaut!.. Untunglaa sapa dpt tiket..

..nak pegi jugak.. huhuuu..






// Nanti kita upload gambar² DIY food picks tue..


3 comments:

Anonymous said...

1 je nak komen.



Gilerrr GIGIHHHHH! :p

Anonymous said...

oh lupa, cekkeya was here! :)

NedLi Sakurai said...

Kalau dah suka, Cekkeya.. buat apa pun gigih (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...