Tuesday, August 27, 2013

Kaya & Butter Kopitiam Bun Breakfast Bento


Roti kopitiam + Hard boil egg (in bunny shape actually)
with strawberries and chocolate..



Tak sempat nak toast roti-roti tue pagi tadi.. just sempat sapu kaya (banyak²) dan butter sambil berharap bila sampai office, butter and kaya bleh melted.. boleh? hahaha..

.. dan tersilap buat air actually.. patutnya buat kopi O.. tp terbuat green tea plaks.. so terpaksalah, time breakfast tadi, order kopi O kaw² satu.. barulah lawan dia, ye dak?..

erm.. saja buat lebih roti tue, walaupun sebenarnya 1 pun dah cukup.. sbb terpk kot² ada member yg nak, boleh diorng rasa.. tp semua org makan makanan masing².. so last².. baki roti buat makan lewat petang jer (^^,)..


Oh!.. ( ^-')

Tadi ader open house so sekali lagi lunch untuk hari ini ditaja (kali ini oleh DMS Department).. Terima kasih daun keladi.. nanti², buatlah lagi (^-^)v.




2 comments:

Wawa Yusoff said...

sempoi sangat ni. x penah sy tgk akak buat bento sesempoi ni.. heheh

NedLi Sakurai said...

haha..bulan syawal banyak org buat open house.. nak berbento pun cam malas (^^").. lgpun sebulan kot cuti dr buat bento.. terhilang semangat nak buat bento pepagi.. nantilah kita tunggu mood mari (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...