Monday, May 27, 2013

Simple Chapati Roll Bento


Chapati Gulung + Mini Sosej + Checker Apple


Hari nie terkejar-kejar skit.. Erm.. dah banyak hari terlewat jaga nie.. Selalu pkl 5.00.. nie dah nak masuk pkl 6 suku baru tersedar.. ( -_').. so cuma dpt gulungkan isi ayam dlm chapati jer hari nie..

Then goreng sosej skit dan letak sepotong epal merah.. meriah la jugak kan.. pastu tadi x sempat nak snap gambar cantik-cantik dan leklok di rumah.. so amik ngan camera phone jer kat meja office nie (^^,)..


Jemput makan semuaa! (^_^)



2 comments:

Wawa Yusoff said...

baru je plan nak buat capati pagi ni, tp dah masak keledek siap2. maka, menu esok lah untuk esok :)

NedLi Sakurai said...

Hehe.. Kengkadang idea baru mai lepas bangun pagi.. tue yg sampai taktau nak buat mana satu dulu (^_^)..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...