Friday, April 05, 2013

Watashi wa Marēshia desu (^_^)v

kemas photo galery kat hanset tadi.. Pastu terjumpa gambar nie (^_^)..




Hahaa.. klaka plaks biler ingat balik.. ('∀ `)

Masa nie kat Chitose Airport.. Kami tgh tunggu kat Gate 2 untuk ke Narita.. Tengah² lepak, tetiba dtg dua org mamat Jepun nie mintak nak amik gambar sesama.. (tp kamera aku kat Farah.. yg ada kamera enset jer.. so agak blur)

Actually 3 kali dier datang area kitorng duduk tue.. Kali pertama diorng just jalan sana-sini sambil ambil gambar dgn pose² maut.. Aku ngan uda just pandang dan senyum sesama sendiri.. sbb diorng mmg sgt pelik..

Pastu datang skali lagi; pandang² uda.. pastu dier senyum sambil lambai².. uda balas senyum sambil angguk.. aku pandang pelik dan gelakkan ajer.. Then diorng pegi sambil gelak² dan tolak² sesama sendiri..

Kali ketiga diorng terus straight pegi kat uda.. then tanya.. bleh ambil gambar sesama tak? hahahah.. klakalah dorng berdua nie.. rupa-rupanya.. duk pi-mai-pi-mai dr tadi tu nak ajak amik gambar ke? malu nak mintak kot? (^-^)..


Lepas amik gambar sesama.. borak² skit.. then nak kena naik flight dah (ke Kansai).. diorng lambai² sambil jerit.. "Malaysia good!.." kami lambailah balik.. walaupun segan sbb dier jerit agak kuat (^^').. tp layankan ajer.

aii.. mcm² jenis manusia nie kan? (^__^)




4 comments:

Cahaya said...

diorang sembang cakap bahasa jepun ke?

NedLi Sakurai said...

kalau ckp jepun sepenuhnya kami pun x paham.. hahaha.. jepun + english skit2 dan bhs isyarat tgn (^o^)

Anonymous said...

terperasan jadik orang glemer laa tuh hahaha
-ona-

NedLi Sakurai said...

Hahaa.. Takder maknanya.. (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...