Friday, January 11, 2013

Birthday Present..

What was the best birthday present you've ever had?

... hohoho.. (^_______^)

I got this..

Ninomiya-san


Subarashi desu ne~..
Rasa tak sabar kan, nak unwrap.. (^^")
pastu ajak nino..








.. Shoppppinnnnggggg!!..


Uda yg kasik hadiah nie.. hahaha.. kalaulah betul2 dpt mesti best.. ada org teman gi shopping dan tukang bayarkan.. kad kredit yg dipegang nino tue yg penting.

haha... yo yo ne~


erm.. ( ^-')..

skrg nie susah nak ajak budak2 nie teman gi shopping.. diorng ckp aku shopping amik masa lama.. kadang2 berjam2 tp x beli apa-apa pun..

abis nak buat camner.. window shopping pun satu therapy gak.. apa?
..huhu.. nak gi shopping brg2 bento lagi laa..


2 comments:

dropmental said...

happy birthday aini... heheee (ekceli bday ko dah lepas ke belum?? lupa laa hohoo)
anyway, aku tak pernah bosan layankan ko shopping ke window shopping.... maybe sebab persamaan usia (ops hehee) buat aktiviti kita nih almost sama hehehehehee
so, wish u best of luck and may u have an incredible life ahead... amiiiinnnn

NedLi Sakurai said...

tue laaa.. kalo ko duk kuantan kan best. Tak pun aku duk kl.. Bleh hang out selalu. Rakan sebaya mmg cenggitue.. minat lebih kurng.. haha.. btw dah lama lepas la besday aku..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...