Saturday, May 05, 2012

Karting Championship Series I (2012)



Bunyi tayar bergesek dengan tar setiap kali gokart-gokart to berlumba-lumba kat selekoh mmg saiko ne~. No wonder ramai org suka tgk kereta lumba-lumba nie kan?..

Ermm.. aku baru je nak rasa suka tgk benda2 camnie.. tp cuaca yg panas dan terik kat Malaysia nie.. sedikit-sebanyak mengurangkan semula rasa suka tue (^^')..





Oh! ( ^_')..

Bertempat di Litar Taman Tasik Sultan Abu Bakar, Pekan, Pahang.. Siang tadi, kolej kami anjurkan karting championship. Actually event nie dibuat 2-3 kali setahun.. tp mcm lewat skit series pertama nie untuk this year..

dan.. Walaupun Pekan di landa ribut semalam.. Karting Championship Series 1 tetap diteruskan. Cumanya keadaan agak kurang sempurna, sbb banyak persiapan2 yg telah dibuat sebelum nie diterbangkan dek ribut..

OKlah.. jom kita tgk gambar2 di tapak event dan suasana semasa siang tadi..



GoKart-gokart yg bakal dilepas kan


The drivers



..sebelum berlepas


Bila dah join event nie, baru tau bkn-nyer senang nak race.. libatkan ramai orang, libatkan banyak team.. Semua sekali ader lebih kurng 32 teams kot kalau x silap..

Tapi.. erm.. Tapi dua gambar nie je yg dpt diambil.. (^^')~gome!



Team Mercs


Team Puspakom



CEO Race..




Oowlaa.. itu jer kot yg dpt dikongsi untuk kali nie.. next time bila dah ader camera baru dan bila dah blajar skill amik moving objects skit, baru kita share gambar2 cengginie lagi.. (^_^)v


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...